ndeso ngeBlog

ngeblog boso jowo Purwodadi , terkesi,Klambu , godong , dempet , Brakas ,brati,

ꦏꦺꦭꦔꦤ꧀ꦏꦤꦕ

ꦱꦥ ꦮꦁꦔꦺ ꦱꦷ ꦲꦫ ꦒꦼꦭ ꦏꦺꦭꦔꦤ꧀ ꦏꦤ꧀ꦕ

ꦏꦤ꧀ꦕ ꦲꦥꦶꦏ꧀ ꦲꦶꦭꦔꦺ ꦩꦸꦁ ꦱꦼꦥꦺꦭꦺ

ꦒꦫ ꦒꦫ ꦫꦺꦴꦤ꧀ꦝꦺꦴ ꦏꦼꦏꦢ꧀ꦕꦱ꧀ ꦏꦸ ꦲꦶꦭꦁ꧉

ꦪꦺꦤ꧀ꦜ ꦲꦏꦸ ꦩꦺꦭꦸ ꦔꦼꦤꦜꦸ ꦲꦏꦸ ꦏꦼꦤ ꦭꦸꦥꦸꦠ꧀

ꦲꦏꦸ ꦲꦫ ꦩꦺꦭꦸ

Iklan

ꦮꦪꦁ ꦱꦸꦏꦼꦠ꧀

꧋ ꦮꦪꦁ ꦱꦸꦏꦼꦠ꧀ ꦲꦶꦏꦸ ꦥꦢ ꦮꦲꦺ ꦕꦼꦫꦶꦠ ꦤꦺ ꦏꦫ ꦮꦪꦁ ꦏꦸꦭꦶꦠ꧀ ꦩꦸꦁ ꦧꦺꦢ ꦤꦺ ꦱꦶꦁ ꦢꦶ꧑ꦮꦺ ꦱꦼꦏ ꦏꦸꦭꦶꦠ꧀ ꦲꦥ ꦱꦸꦏꦼꦠ꧀꧉ꦢꦭꦁ ꦱꦶꦁ ꦧꦶꦪꦱ ꦩꦺꦤꦠꦱ ꦏꦺ ꦪꦲꦶꦏꦸ ꦏꦶ ꦱꦼꦭꦩꦼꦠ꧀ ꦒꦸꦢꦣꦤ
image

image

image

Jowo ilang jowone

Wong jowo iso boso inggris iku biasa , wong jowo iso moco lan nulis arab wes ra gumun..
Neng yen wong jowo iso moco nulis boso jowo kui nembe luar biasa masamu.

Hora gumun title mu ngungkuli duwure mrapi. Hora gumun sekolah mu neng londo. Gumun yen awak mu gelem ngomong jowo po meneh nyinauni bongso iki gelem ndudah meneh budoyo seng wes kepedem jero..

Angen barat nyeseki dodo , mubal mubal nggondo mayit. Iki sopo yen ora pandito durno tumindak cidro eng tanah nuswantoro..bongso dewe opo bongso liyo parat murang toto


Baca lebih lanjut…

nulis ho no co ro ko

bongso jowo iku ndue kabudayan seng adi luhung..nora kitung piro akehe warisan budoyo .seni.sastra.wujud tulisan , lisan lan sak piturute.
kabeh mau biso lestari yen poro taruno gelem nguri-uri.nanging yen wong njowo ora njowoni yo pupus tekan semene.

yuk nulis jowo tulisan huruf hono coroko..bongso monco iku akeh seng tetep nggawe hurupe dewe,koyo to jepang, chino, korea,india lan sak piturute,,
tulisan hono coroko ora angel yen gelem nyinauni. saiki piranti – piranti koyo to handpone komputer iso gawe genaon tulisan jowo

neng komputer mu utowo neng hape android mu tambahono font seng jenenge hanan.ttf
kususe android iso
image

Baca lebih lanjut…

browser android

saiki akeh browser androud seng apik apik.cepet yo ono seng lelet.browser mau maneko warno, koyo to opera,crome,mozilla,safari ucweb.
lan sak pitrute
 
puffin
 
browser puffin iki kepenak di gawe internetan.amargo support flash lan html5 .enteng cepet iku seng unggul tinimbange browaer seng liane.iki puffin ono rong werno. iji seng gratis lan oro seng di dol.

ora rugi sliramu njajal browser iki.tekan update nulis blog iki yo nganggo puffin

Post Navigation